Afgestudeerd aan de Hogeschool der Kunsten in Rotterdam als grafisch ontwerper met als eindexamenproject een concept/vormgeving voor een fictieve tentoonstelling ‘Waking the Witch’ over zwarte en witte magie voor het Museum van Volkenkunde te Rotterdam, waar ik mijn stagetijd had doorgebracht met het ontwikkelen van een concept en de grafische-  en ruimtelijke uitwerking van een reisbeurs.

Een aantal jaren heb ik werkervaring opgedaan bij de grafische afdeling van een reclamebureau, een promotioneel verpakkingsbureau en twee standbouwbedrijven, waardoor de veelzijdigheid van mijn kunnen zich richt op zowel conceptuele, ruimtelijke- en grafische vormgeving.

Vanaf 1999 ben ik als zelfstandige aan het werk. Van het conceptidee tot en met het begeleiden van de uitwerking van tentoonstellingen, beursstands, informatiecentra, presentatiewanden, bouwborden, spellen en awards, verpakkingen, corporate identities en allerhande drukwerk zoals jaarverslagen, brochures, posters, folders... alles heeft de revue gepasseerd. 

Onder mijn klanten mag ik o.a. Shell, Unilever, gemeentes als Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht, Zuidplas en Lansingerland, Staatsbosbeheer, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Erasmus MC, Provincie Zeeland en Zuid-Holland en een ster-restaurant De Gieser Wildeman benoemen.
Back to Top